Πώς μπορώ να κάνω αναζήτηση ακινήτου;

Όταν αναζητάτε μια ιδιοκτησία στο OpenDoors, μπορείτε να περιορίσετε τις επιλογές σας επιλέγοντας εάν θέλετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε και να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα. Κάθε ιδιοκτησία που περιλαμβάνεται στην ιστοσελιδα μας διαθέτει ενημερωμένες φωτογραφίες, περιγραφή, κατώφλι και μια εικονική περιήγηση που σας βοηθά να ελέγξετε αν το ακίνητο είναι κατάλληλο για εσάς.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν λογαριασμό;

Η εγγραφή σας στο OpenDoors διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε μερικές βασικές πληροφορίες για τον εαυτό σας (συμπεριλαμβανομένου του τίτλου, του ονόματος, της διεύθυνσης, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλέφωνο επικοινωνίας). Στη συνέχεια, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης και είστε έτοιμοι!

Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για να εγγραφείτε και δεν θα σας στείλουμε ποτέ spam.

Τι μου προσφέρει ο ηλεκτρονικός μου λογαριασμός;

Μέσω του λογαριασμού σας στο OpenDoors θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κριτήρια αναζήτησης ακινήτου όπως τη τοποθεσία ενδιαφέροντος, ο αριθμός των υπνοδωματίων, η τιμή κλπ. Έτσι ώστε κάθε φορά που προστίθεται μια νέα ιδιοκτησία στον ιστότοπο του OpenDoors που να ταιριάζει με τα κριτήρια σας, θα ειδοποιηθείτε αμέσως.

Ο λογαριασμός σας θα έχει επίσης μια λίστα επιθυμιών (Wishlist) με τις αγαπημένες σας ιδιοκτησίες, καθώς και ένα live ημερολόγιο όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τις επισκέψεις σας.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω τα ακίνητα που μου αρέσουν;

Στη σελίδα του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη στο Wishlist" και η ιδιοκτησία θα αποθηκευτεί αυτόματα στην λίστα επιθυμιών στο λογαριασμό σας. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας αποσταλούν όταν υπάρχουν αλλαγές σε αυτήν την ιδιοκτησία, όπως μία πτώση τιμής ή μία αλλαγή στην κατάσταση υπό προσφορά.

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με το OpenDoors για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα 'Search Alert';

Απλά εισάγετε τα κριτήρια αναζήτησής σας και στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας αποτελεσμάτων κάντε κλικ στην επιλογή 'Δημιουγήστε Search Alert'. Αυτό θα στείλει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν προστίθονται νέα ακίνητα που ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησής σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα Search Alert θέλετε και να τα διαχειριστείτε όλα στο λογαριασμό σας.

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με το OpenDoors για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Πώς μπορώ να κλείσω επίσκεψη ακινήτου;

Οι χρήστες μπορούν να κλείσουν ρεντεβού για μια επίσκεψη ακινήτου οποιαδήποτε ώρα. Οι επισκέψεις μπορούν να οργανωθούν εύκολα στον ιστότοπό μας, επιλέγοντας το ακίνητο που θέλετε να δείτε και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Κλείστε Επίσκεψη". Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα με τη διαθεσιμότητα του ακινήτου και θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια ημερομηνία και ώρα για την επίσκεψη σας.

Μπορείτε επίσης να δείτε και να διαχειριστείτε εύκολα το ημερολόγιό επισκέψεων σας μέσω του λογαριασμού σας στο OpenDoors.

Οι προβολές θα πρέπει να επιβεβαιωθούν 24 ώρες πριν από την κράτησή σας, διαφορετικά η προβολή θα ακυρωθεί.

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με το OpenDoors για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Μπορώ να προτείνω μια εναλλακτική ημερομηνία για μια επίσκεψη που χαρακτηρίζεται ως μη διαθέσιμη;

Ναί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να υποβάλετε την ημερομηνία και την ώρα της προτίμησής σας για το εν λόγω ακίνητο μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας αιτήσεών μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε εγκρίνοντας την πρόταση σας ή προσφέροντας εναλλακτική λύση.

Πώς μπορώ να κάνω μια προσφορά;

Οι προσφορές μπορούν να γίνουν επικοινωνώντας απευθείας με το OpenDoors είτε μέσω του αντιπροσώπου που πραγματοποίησε την επίσκεψη είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Τι περιλαμβάνεται στην αμοιβή πώλησης / ενοικίασεις;

Όλα συμπεριλαμβάνονται εκτός από το κόστος ενός Πιστοποιητικού Ενέργειας (άμα χρειαστεί). Το OpenDoors προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που περιλαμβάνει επαγγελματικές συμβουλές και υποστήριξη. Διαχειριζόμαστε επισκέψεις, περιγραφές ακινήτων, κατόψεις, φωτογραφίες, έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε εσείς τίποτα . Δεν υπάρχουν καθόλου κρυφές χρεώσεις.

Τι συμβαίνει εάν δεν πουλήσω / νοικιάσω το ακίνητο μου;

Σε περίπτωση που το ακίνητο είναι στην αγορά περισσότερο από το αναμενόμενο, θα σας βοηθήσουμε να επανεξετάσετε τις επιλογές σας. Θα εξετάσουμε τα πάντα όπως όλες τις επισκέψεις του ακινήτου και τα σχόλιά, τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενισχύσετε τις επισκέψεις σας και θα επαναξιολογήσουμε την τοπική αγορά, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σχετικά με την πώληση / ενοικίαση στην περιοχή. Δεν θα ευθύνεστε για την αμοιβή μας μέχρι να πουληθεί/ενοικιαστεί το ακίνητο σας.

Γιατί να εμπιστευτώ το ακίνητο μου στο OpenDoors; Τι κάνει το OpenDoors διαφορετικό;

Με την εμπειρία μας το OpenDoors εξασφαλίζει ότι το ακίνητο ας εκπροσωπείται δίκαια. Διαχειριζόμαστε την παρουσία του ακινήτου σας στο διαδίκτυο, τις προβολές σας και της διαπραγματεύσεις προσφορών, εξασφαλίζοντάς σας την καλύτερη δυνατή τιμή για την ιδιοκτησία σας.

Η ιστοσελίδα μας είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει στους στους ιδιοκτήτες μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα και γρήγορα την πορεία των καταχωρημένων ακινήτων σας.

Το ακίνητο μου είναι ήδη στην αγορά. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το OpenDoors;

Ναι, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε το OpenDoors. Μπορείτε να επιλέξετε να μας αναθέσετε αμέσως για την πώληση/ενοικίαση του ακινήτου σας και να καθορίσετε την ημερομηνία έναρξης κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα μας ως την ημέρα που λήγει η τρέχουσα συμφωνία σας. Θα μπορούσατε επίσης να μας αναθέσετε ως πρόσθετος μεσίτης, σύμφωνα με τους όρους της υφιστάμενης συμφωνίας σας.

Ποιοι είναι οι Όροι και οι Προϋποθέσεις εάν συμφωνήσω να πουλήσω ή να ενοικιάσω το ακίνητο μου μέσο από σας;

Μπορείτε να δείτε τους όρους και προϋποθέσεις μας κάνοντας κλικ εδώ. Η συμφωνία με το OpenDoors δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά τι προσφέρουμε και τι υποσχόμαστε να κάνουμε.

Πώς μπορώ να οργανώσω μια αξιολόγηση για το ακίνητο μου;

Μπορείτε να κανονίσετε μια αξιολόγηση απευθείας μέσα της ιστοσελίδας μας. Απλά κάντε κλικ εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Μόλις προγραμματιστεί μια ημερομηνία αξιολόγησεις, θα επισκεφθούμε το σπίτι σας και θα σας παρέχουμε μια συγκριτική ανάλυση τοπικής αγοράς όπου θα εξετάσουμε διάφορες πτυχές που μπορούν να επηρεάσουν την πιθανή αξία του ακινήτου σας.

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Ο λογαριασμός ιδιοκτήτων δημιουργείτε από την διοίκηση μας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν τυχαίο κωδικό πρόσβασης που θα σας δοθεί για να συνδεθείτε. Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας οποιαδήποτε στιγμή. Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος ως αγοραστής, η σχετική καρτέλα με τις καταχωρίσεις ακινήτων σας θα προστεθεί στο λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για να εγγραφείτε και δεν θα σας στείλουμε ποτέ spam.

Μπορώ να δω όλες τις επισκέψεις, τα σχόλιά και τα ποσοστά κλικ του ακινήτου μου;

Θα μπορείτε να δείτε τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού στον προσωπικό σας λογαριασμό OpenDoors

Πότε πληρώνω την αμοιβή σας;

Όλοι οι πελάτες μας είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν την αμοιβή που δικαιούται η OpenDoors μόνο όταν πουληθεί η ενοικιαστεί το ακίνητο και η νομική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.